rüzgar Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 42 Nerden : Nereye ! Lakap : zuzu Ruh Hali : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 27/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| Konu: Zamansız Sancılarım Ptsi Ara. 01, 2008 2:52 pm | |
| Lal oldum desem anlatılmazlığıma, “Lal”lerin bile bir lisanı var… hangi alfabe ödünç verir harflerini acıma? Ki hangi lisana döksem anlaşılır ki feryadım? İsyanı kansız bastırılıyor çığlıklarımın, Bu çığırtkan avazelik bana göre değil, biliyorum... Usturaya vuruluyor sesim, susturuluyorum,Usanmışlıklarım usandı usluluğumdan,
Haykıramıyorum…
bir dibi vardı Yusuf kuyularının ve köle pazarlarına uzanan bir ipi… zindan karanlıklarında Züleyha’ları çıldırtacak bir nuru_aynı... bir kuyudan Mısır’a yol giderdi bazen, esaretten hükümdarlığa ve yasaklardan meşru sevdalara… ve Yusuf’tan taaa Züleyha’ya…
benimse; kuyularım dipsiz, tutsaklığım ipsiz ve ömrüm çaresiz… yenilgiye yeniliyor sol yanım, yar(ın)ım ciğerime parelenen iki çift göz gözümde el pençe divan… kıramayacağım kilit yokken, duvar şimdi kapılarım çıkmaz sokaklara çıkıyor tüm yollarım… zaman depar atıyor ömrüme prangalanıyorum…
bileğimden sızanlar değil, canımı acıtan acım ölümü özleten (z)amansız sancılarım…Yusufu dilenmek için açıyorum ellerimi, Ellerim kor ayaz buz kesmiş, ömrüm yanıyor avuçlarımda… Sanadır yar... | |
|
rüzgar Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 42 Nerden : Nereye ! Lakap : zuzu Ruh Hali : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 27/11/08
| |
sami9191 Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 33 Nerden : KONYADAN İş/Hobiler : Müzik dinlemek,şiir yazmak Lakap : sami can sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : Felek Bizde Biz Felekte Kusur Ararken Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Zamansız Sancılarım Cuma Ara. 19, 2008 7:00 pm | |
| hüzünlendirdin be abla senin şiirlerinin eşi benzeri yok ama cahit sıtkı tarancı'nın şiirlerini anımsatıyor yüreğine sağlık... :teşekkürler: | |
|