ebrar Bayan Mod
Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 38 Nerden : netten :) sanal hayvan : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 29/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| Konu: SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR.. Perş. Ocak 29, 2009 6:15 pm | |
| SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR..
SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR..
demek ki neymiş : derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim.... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür...
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen aslabirbirlerini görmezler.
işte bizde "benim derdim senin derdinden büyük, ahh dertli başım,yarın ne giysem,kırmızı çantama uygun ayakkabıum yok,saçıma nasıl şekil versem....." gibi hayatın rahatlığının verdiği cesaretle bunları düşünebiliyoruz. ama madalyonu bir de ters çevirdiğimiz de görülenler gerçkten acı. bırakın yarn giyeceğini düşünmeyi, günün içerisnde bir lokma ekmek yiyemeyen insanlar var.. rahat yaşamak için değil yaşamak için uğraşanlar.......
etrafımıza karşı biraz olsun duyarlı olmalı,hareketlerimize çeki düzen vermeli ve ben duygusunu az da olsa bertaraf etmeliyiz.....
| |
|
sami9191 Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 33 Nerden : KONYADAN İş/Hobiler : Müzik dinlemek,şiir yazmak Lakap : sami can sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : Felek Bizde Biz Felekte Kusur Ararken Kayıt tarihi : 26/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| |