rüzgar Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 42 Nerden : Nereye ! Lakap : zuzu Ruh Hali : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 27/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| Konu: SEN OLMASAYDIN C.tesi Ocak 24, 2009 12:30 pm | |
| [img:b8dd]http://img.blogcu.com/uploads/ebruzenressam_cicek3[1].jpg[/img:b8dd]Sen olmasaydın;Dudaklarımda tebessüm belirmezdi...Bulutlu havaları sevmezdim,Yağmurdan nefret ederdim belki de,Şemsiyesiz asla dolaşmazdım.Sen olmasaydın; Güneşi görmezdim,Yıldızlara küserdi yüreğim.Her gece onlara gülümsemezdim.Çiçekleri dalında sevmeyi bilmezdim.Belki de onları kopardığımda bilmezdim sevgisiz kalacaklarını...En basitinden bir karıncayı önemsemezdim Çiğner geçerdim farketmezdim..Sen olmasaydın; Bu kadar çocuksu olmazdım,Her mevsimi tadında ayrı ayrı yaşamayı bilmezdim.Karlı kış günlerinde soğuktan şikayet ederdim belki de,Kardan adam yapmanın keyfine varmadan...Dik yokuşlu, buz tutan sokaklarda Çocuklar gibi kaymazdım şu kocaman halime bakmadan..Sen olmasaydın;Kiraz ağacından düşeceğimi bilsemde, bunun;Dalında kiraz yemenin tadına değişilmeyeceğini bilmezdim...Belki bu kadar hassas olmazdım..Ve her gördüğüm buğulu cama Seni hatırlatan bişeyler yazmazdım.Sen olmasaydın;Göyüzünün karanlığından sabahı,Aydınlığından yıldızları beklemzdim.Sen olmasaydın;Belki de ben şimdi ki ben olmazdım...İyi ki sen varsın! İçimdeki çocuksu ruhum ve bitmeyen heyecanım aşkısım... | |
|
sami9191 Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 33 Nerden : KONYADAN İş/Hobiler : Müzik dinlemek,şiir yazmak Lakap : sami can sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : Felek Bizde Biz Felekte Kusur Ararken Kayıt tarihi : 26/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| |