murat_efe Artık Üniversitedeyim
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 41 Nerden : damdan dama Lakap : EfE sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : संधिकालः Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
PUANLAR İTİBAR: (90/100) REP PUANI: (90/100)
| Konu: Üç-Beş Nöbetleri Salı Ara. 30, 2008 11:01 pm | |
| Büyülenmiş gibiydi minik elleri. Taze yanında yorgun sesleri. Kendinde değildi bir o kadar adım adım kar sağanaktı bir o kadar. Yıldırımdı oyun bozan bu şirin çocuksu gözlerin benimdi bir zamanlar. Kaldırımdı ayrılığın eşiği yırtılan sesimdi
Şenlikti bir adım ötesi bir panayır bıraktı gitti. Kaçacak yer olmadı sinecek bir duvarda kelimeler kalmadı adına bir diyarda Sen kölesiydin bırakıp gittiğinde ben efendisiyim sevdanın şimdilerde... Murat APAYDIN | |
|
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 41 Nerden : damdan dama Lakap : EfE sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : संधिकालः Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Üç-Beş Nöbetleri Salı Ara. 30, 2008 11:04 pm | |
| Dağ taş tıkalı öfkeli beyaz bulutla. Bıraktığın eşyalar tozu dumana katıp indi yağmur gibi ayrılık telaşıma. Sebebi sen olmalıydın bıraktığın kederli arkadaşıma.
Serpildi sığmadı hiç bir yere bile bile de olsa yine ağlamaklı kalmaya razı bin olmadan biri sen olmadan sevgi.
Çıkalım elimizde eli sevdamızda dili ve kalmamalı deli fikri. beyaz gönülleri ezilmemeli. Çırpınsada bilinmeli gidelim hadi bırakıp bütün telaşlı günleri. Olmaz sa bir başka unutulsa unuttursa kendini aşka bize anlatsa sevdiklerini... Bahanem aşk... Murat APAYDIN
| |
|
sami9191 Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 33 Nerden : KONYADAN İş/Hobiler : Müzik dinlemek,şiir yazmak Lakap : sami can sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : Felek Bizde Biz Felekte Kusur Ararken Kayıt tarihi : 26/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| |
| |