murat_efe Artık Üniversitedeyim
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 41 Nerden : damdan dama Lakap : EfE sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : संधिकालः Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
PUANLAR İTİBAR: (90/100) REP PUANI: (90/100)
| Konu: Murat APAYDIN Videoları Salı Ara. 30, 2008 8:12 am | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 41 Nerden : damdan dama Lakap : EfE sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : संधिकालः Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Murat APAYDIN-Kızım Yeni video Salı Ara. 30, 2008 8:15 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Murat APAYDIN Videoları Salı Ara. 30, 2008 8:17 am | |
| Yeni videoma yorumlarınızı bekliyorum zaten ilk vidyoyu herkes bilir | |
|
rüzgar Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 42 Nerden : Nereye ! Lakap : zuzu Ruh Hali : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 27/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| Konu: Geri: Murat APAYDIN Videoları Salı Ara. 30, 2008 11:14 am | |
| | |
|
| |
sami9191 Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 33 Nerden : KONYADAN İş/Hobiler : Müzik dinlemek,şiir yazmak Lakap : sami can sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : Felek Bizde Biz Felekte Kusur Ararken Kayıt tarihi : 26/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| Konu: Geri: Murat APAYDIN Videoları Ptsi Ocak 05, 2009 2:40 am | |
| | |
|
| |
samyeli1 LİSE MEZUNU
Mesaj Sayısı : 36 Nerden : Marstan Lakap : Psikopat sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : \"BALONLARIN HAVASI İĞNEYLE KARŞILAŞINCAYA KADARDIR.\" Kayıt tarihi : 10/01/09
PUANLAR İTİBAR: (60/100) REP PUANI: (60/100)
| Konu: Geri: Murat APAYDIN Videoları Salı Ocak 13, 2009 5:56 pm | |
| Bende siiri ekleyeyim. cok süper bişey bu ya.. Zaten kendiside öyle biri. Kızım...Kızım, yüzün ay'a küsmüş çil dolu ve meraklı bembeyaz duruyorsun...
Kızım, yanağına dokunan acımı hissetme sakın. Buradan gideceğiz, artık gitme vaktidir, bizden gidenler yetmiştir artık.
Kızım, ben denizi neden severim bilir misin? Onu ilk gördüğümde vurduğum tokat nedendir...
Kızım, olsaydın eğer sana deniz diyecektim adını denize, denize adını verecektim. Gelmedin kızım... Kınalı ellerini bağrıma hapsederdim oysa ki... Oysa ki, saçlarına kırları getirirdim... Koklar, elime dolaştırırdım.
Kızım, olsaydın ne derdin bilmiyorum. Ama şu sıralar çok iyi değilim. İçiyorum, ama inan sen olsaydın hiç içmezdim ve gitmek için bilet almazdım tren garından...
Kızım, denizim, mavim, göğüm... Kınalım, ellerin ceylana değer nasıl bir bedel ödesem ve sen gelsen...
Kızım, sana söylüyorum, deniz sen anla!
Ben denizi seviyorum, konuşuyorum senmişsin gibi. Ama demezdim kızım, olsaydın demezdim... Yenilmezdim. Olman için geri kalan ömrümü vermeye, siyah saçlarımı un etmeye razıyım...
Kızım, sana söylüyorum, gideceğiz buradan. Ben ellerimi uzatınca sen de uzat, sen de düş peşime öyle bir gel ki denizi unutayım... Şimdi sancılar içindesin, biliyorum. Sana gelemiyorum bilirsin, insan yakın olsada çok uzaktır bazen.
Kızım, sana söylüyorum, deniz sen anla!
Titriyorum, başka bir acı kesmiyor beni. Sende duruyorum, denizi özlüyorum, özlemim dinmiyor. Ama ellerini hayal ediyorum, susuyorum... Neden vurdum denize biliyor musun? Sana benzediği için, her şeyi, herkesi sevdiği için...
Kızım, bana kızma gücenme olur mu? denize döküyorum içimi, sana döküyorum...
Kızım, benim belirsiz yanım sana çiçekler bırakıyorum yine, sürmeli ellerimle... Uzatıyorum onları tut ucundan gidelim diye...
Kızım, sana söylüyorum, deniz sen anlat... |
|
Murat Apaydın |
|
| |
|
| Konu: Geri: Murat APAYDIN Videoları Çarş. Ocak 14, 2009 7:41 am | |
| Övgüleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok mutlu ettiniz beni sağolun. | |
|