Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun
Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmeyi anlat
Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim
Deli deli yağdı yağmur Gökten kayboldu yıldızlar Fırtınalar çaldı seni Bir gece vakti
ÜÇ TUHAF SÖZCÜK
'Gelecek' dediğimde, İlk harf tarih olur.
'Sessizlik' dediğimde, Sessizlik yok olur.
ve hiç dediğimde, Hiç kimsenin sahiplenemeyeceği bir şey olur...
Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer...
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer...
Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer...
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse...
Evet Sevgili, Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarına, mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer!!
En son rüzgar tarafından Çarş. Ara. 31, 2008 2:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 17 kere değiştirildi
ebrar Bayan Mod
Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 38 Nerden : netten :) sanal hayvan : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 29/11/08
Konu: Geri: ((¯`»¦«´¯)) AşKıN KıZı ((¯`»¦«´¯))<º))))><.·´¯`·.RüZgAr¸.·´¯`·.¸><((((º> C.tesi Ara. 27, 2008 2:15 pm
harika olmuş canm benm yaa. ne kadar doğru bir söz gideceğin yeri bilmedikten sonra rüzgar dostun olsa neye yarar cnm benm emeğine sağlık...
sami9191 Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 33 Nerden : KONYADAN İş/Hobiler : Müzik dinlemek,şiir yazmak Lakap : sami can sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : Felek Bizde Biz Felekte Kusur Ararken Kayıt tarihi : 26/11/08