beydili Süper Mod
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 58 Nerden : içten :) İş/Hobiler : ne olsa yaparım Lakap : boş vir lakabı sanal hayvan : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 28/11/08
PUANLAR İTİBAR: (50/100) REP PUANI: (50/100)
| Konu: RÜZGARDAN ESİNTİLER Cuma Ara. 19, 2008 10:12 pm | |
| OLMADI GAREEE OLMADI GİTTİ.
Yapamıyom gareee Gidemeyom surat savat aşgınan boğuldu... Ahırda inekleğ sinekleri govağken rüzgarı gördüm bi ineğen memesini sağarken... eşşekleğ anırırken köyün çıkışında benim içim anırıyoğdu rüzgarı görüğken..
Ne bilem deyemeyom gareee bundan sonasını sen deyiveğ bi türkü ünledi gulaklarımdaa "çözde al musatafali çözde al" deyodu.
dutamadım kendimi goştum ahırın kapısına rüzgar sağıyordu goca ineği gaybolmuştu sütlerin arasında
Biğden nerden indi bilemeyeom depemden aşşağa gocaman gaya meğer anammış attığı daş yardı gafamı baştan aşağa "gavurun donuzu" diye ünleyodu.
"lan gafasız o tangalıların rüzgar bilmeyon mu sen Heç ulaşabilin mi beydili onun peşindeyken."
Biden gafamda yıldırımlaa çaktı. Anladım gayanın acısını gönül acısından daha acıydı. Rüzgara el edeğken ahırın gapısında iş işten geçmişti. Denizlinin horozu gibi ünledim boğazımdan Anama dedim yörü gidelim. Aşşağa köyün gızlarından birini bana isteyelim. "hah dedi afferim bak hem donuzsun hem akıllı sana isteyelim bir gız hemde soyu çakıllı."
Düzenleyen: yavan83 ve rüzgar... | |
|
murat_efe Artık Üniversitedeyim
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 41 Nerden : damdan dama Lakap : EfE sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : संधिकालः Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
PUANLAR İTİBAR: (90/100) REP PUANI: (90/100)
| Konu: Geri: RÜZGARDAN ESİNTİLER C.tesi Ara. 20, 2008 7:40 am | |
| Vay bee unutmuşum yaa epey uzun zaman oldu bu yazıyı yazalı da diğer yazı nasıl olduda kayboldu ben anlamadım! Ben diğer siteyi bi yoklatacağım artık... | |
|
sami9191 Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 33 Nerden : KONYADAN İş/Hobiler : Müzik dinlemek,şiir yazmak Lakap : sami can sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : Felek Bizde Biz Felekte Kusur Ararken Kayıt tarihi : 26/11/08
PUANLAR İTİBAR: (100/100) REP PUANI: (100/100)
| |
rüzgar Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 42 Nerden : Nereye ! Lakap : zuzu Ruh Hali : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 27/11/08
| |
murat_efe Artık Üniversitedeyim
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 41 Nerden : damdan dama Lakap : EfE sanal hayvan : KİŞİSEL İLETİ : संधिकालः Ruh Hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
PUANLAR İTİBAR: (90/100) REP PUANI: (90/100)
| Konu: Geri: RÜZGARDAN ESİNTİLER Ptsi Ara. 22, 2008 7:04 am | |
| Evet bende çok teşekkür ediyorum tekrardan, gerçi yazının ilk böllümünü bulamadık ama sağlık olsun... | |
|
beydili Süper Mod
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 58 Nerden : içten :) İş/Hobiler : ne olsa yaparım Lakap : boş vir lakabı sanal hayvan : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 28/11/08
PUANLAR İTİBAR: (50/100) REP PUANI: (50/100)
| Konu: OLMADI,OLAMADI,OLAMAYORDU… Çarş. Ara. 24, 2008 11:51 am | |
| OLMADI,OLAMADI,OLAMAYORDU… Seni görükena imanıma bişey çakıldı. Ellerinde tentene çantası,üzerinde mor manto varıdı, belli ki düğün evinden geliyorudun yanında anangilde varıdı. Seninde az bakasın varıdı emme Olmadı,Olamadı,Olamayorudu…. Hergün eniş dibinden saldııımda moturu sizin evin yannaadar heycandan üç caarayı içiyordum. sen duman olup uçuyorudun ama ben hep sonunda izmarit oluyorudum…. Bigün biyere dola galıcan emme hadi hayırlısı….. Aşk dedikleri buudu heral aşaamüstlerini çok severdim evinizin öönden geçerkene her aragazında bir heyecan yeni bi umut varıdı Boynum gopasoldudu oturmaodasının tül perdesine bakarkana az seninde bakasın vardı emme Olmadı,Olamadı,Olamayordu… Hep sonunda patatiyi kafaya yiyen hep ben oluyorudum herseyi gabul ediyourdum emme bobaan o son söövmesi gulaamda zın zın zıngılayorru ama genede ben seni seviyorunn diyebiliyorunn sekiz pileli hıdıra dikdirdiğim turkuaz pantolonum dalgalanırken,cavır yokuşu aşşa firene zor basıyordum,virajin aazında neden mi bidenem? çünkü geç galıyordum,çöp dökme saatlerine Tam yanıa geleen deyordum anangarı çıığırıı goveriyordu ikimizinde ödü sıdıyor sen eve dooru ben portakallığın arasına sıçırayordum… Az seninde gelesin vardı amma Olmadı,Olamadı,Olamayordu… Aaşam olunca bizimkilere sööledim ben Rüzgarı isteyorun dedim hangi Rüzgar dediler? deli Rüzgar dedim derke taaa bobam goca sofra bezinin altından böörüme dekmeyi bi godu bilmeyordumki boban ile bobamın eskiden iskelede dööştünü dekmenin acısı geçerdi belki emme bizimkisi bir iMKANSIZ AŞK hikayesine dönüşmüştü bile OLMADI,OLAMADI,OLAMAYORDU… Köşeyi dönsem ölüm,düz gitsem hayat gölgeler içindeyim… | |
|
rüzgar Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 42 Nerden : Nereye ! Lakap : zuzu Ruh Hali : CİNSİYETİ : Kayıt tarihi : 27/11/08
| |